Συναρπαστικά νέα για όλους τους επισκέπτες μας! Το Cronwell Platamon Resort είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για τη σεζόν του 2023 στις 28 Απριλίου. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο διάσημο θέρετρό μας, το οποίο είναι τώρα πιο άνετο και φιλόξενο από ποτέ.

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στην αγκαλιά του πολυτελούς καλοκαιριού, απολαμβάνοντας τον Μεσογειακό ήλιο και απολαμβάνοντας την όμορφη θέα του Ολύμπου. Είτε ψάχνετε για μια απόδραση, ένα οικογενειακό ταξίδι ή απλά κάποιο χρόνο για να χαλαρώσετε, το Cronwell Platamon Resort έχει κάτι για όλους.

Και αυτό δεν είναι όλο! Το αξιοσημείωτο Splash Park μας θα ανοίξει τις πόρτες του μετά τις 15 Μαΐου, παρέχοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ενθουσιασμού για οικογένειες με παιδιά. Το Splash Park είναι ένα κέντρο δραστηριοτήτων, με τσουλήθρες, πηγάδια και καταρράκτες που σίγουρα θα κάνουν εντύπωση σε μικρούς και μεγάλους.

Στο Cronwell Platamon Resort, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας θα είναι αξέχαστη και εξαιρετική. Από τις πρώτης κλάσης ανέσεις και εγκαταστάσεις μας έως το ζεστό και φιλικό προσωπικό μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για κάθε ένα από τους επισκέπτες μας.

Λοιπόν, σημειώστε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας για τις 28 Απριλίου και ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία του Cronwell Platamon Resort! Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο κομμάτι του ελληνικού παραδείσου μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οτιδήποτε απορία έχετε για την κράτησή σας!