Το Cronwell Platamon Resort βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία που θα φέρει χαρά σε όλους τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ισπανίας, έρχεται στην Ελλάδα για να μας συναντήσει υπό το βλέμμα των αρχαίων ελληνικών θεών στους πρόποδες του Όλυμπου, την πηγή της αυθεντικής αθλητικής άμιλλας. Πρόκειται για τη Valencia CF! Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Valencia θα λανσάρει αυτό το καλοκαίρι μία μοναδική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές ώστε να διδαχθούν πλάι στους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Η παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Valencia σε ένα θέρετρο 5 αστέρων, συνιστά ένα χρυσό εισιτήριο για όλους όσους θέλουν να βρουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στον ήλιο, ενώ τα παιδιά τους θα αποκτούν πολύτιμες δεξιότητες και θα διδάσκονται την αξία της ομαδικότητας. Η καλοκαιρινή ακαδημία προορίζεται για παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών, ανεξάρτητα από τις δεξιότητές τους. Η καλοκαιρινή ακαδημία της Βαλένθια τους υποδέχεται όλους.

Ένας "βετεράνος" της ξενοδοχειακής βιομηχανίας επισημαίνει με βεβαιότητα: "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!" Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν με ηρεμία ένα δροσιστικό κοκτέιλ την ώρα που τα παιδιά τους κυνηγάνε το μεγάλο όνειρο. Το γήπεδο 5 x 5 που θα αποτελεί τη βάση της ακαδημίας, είναι εξοπλισμένο αποκλειστικά για αυτήν την περίσταση, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές και επιτηρούμενο περιβάλλον, όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν και παράλληλα να εξασκούνται στις δεξιότητες του ποδοσφαίρου. Τις αξέχαστες εμπειρίες που θα αποκομίσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ακαδημία, μπορούν να τις αναβιώσουν ανά πάσα στιγμή, παρακολουθώντας τα σημαντικότερα στιγμιότυπα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Valencia

Οι τρεις πυλώνες της Valencia FC είναι το Πάθος, το Θάρρος και η Αλληλεγγύη. Αυτές οι αξίες βρίσκονται στη ρίζα της επιτυχίας της εκπαιδευτικής πρακτικής της ακαδημίας. Η αφοσίωση στη φιλοσοφία αυτή, ενθαρρύνει καθημερινά τους νεαρούς αθλητές ώστε να παραμένουν προσηλωμένοι και παθιασμένοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις, να είναι ανθεκτικοί, να έχουν αυτοπεποίθηση,  μετριοφροσύνη και πίστη και να παραμένουν ενωμένοι. Ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF, πιστοποιημένοι προπονητές θα διεξάγουν προπονήσεις σε μικρές ομάδες βάσει της ηλικίας και των ικανοτήτων των αθλητών. Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η βελτίωση του συντονισμού και της φυσικής κατάστασης, καθώς και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων τακτικής. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για πιο εξατομικευμένη προσέγγιση βασισμένη σε πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα που προσαρμόζεται αποκλειστικά στις ανάγκες του παίκτη. Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει το πρόγραμμα Junior Bats που εναρμονίζεται με τους εκπαιδευτικούς στόχους και τις ικανότητες των παιδιών προ-νηπιακής ηλικίας, τα οποία μαθαίνουν μέσα από την εξερεύνηση, το παιχνίδι και το διάλογο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προπονήσεις και για να παραμείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα του Cronwell Platamon Resort, ακολουθήστε μας στα Social Media.

Valencia C.F.

Η Valencia CF αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο Ισπανικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όχι τυχαία. Η ιστορία και η φήμη του συλλόγου συνέβαλαν στην καθιέρωση του ονόματος και της φήμης της ακαδημίας. Με τα χρόνια, η Ακαδημία Valencia CF πέτυχε την καταξίωση από την UEFA για την ποιοτική της μεθοδολογία και το ταλέντο που παρήγαγε ως αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα της Valencia CF αποτελεί μέρος ενός δικτύου ακαδημιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας. Στόχος του δικτύου είναι η εκπαίδευση των αθλητών, η διάδοση των αξιών και της μεθοδολογίας της Valencia CF, η προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι» και η έμπνευση των νέων παικτών ώστε να εξελίξουν και να φροντίσουν την αγάπη τους για το παιχνίδι.


Cronwell Platamon Resort

Το Cronwell Platamon Resort είναι ένα πολυτελές θέρετρο all inclusive, που βρίσκεται στην περιοχή της Πιερίας, γνωστή και ως Ολυμπιακή Ριβιέρα. Το resort προσφέρει στους επισκέπτες αξέχαστες παραθαλάσσιες διακοπές, ενώ η μοναδική εμπειρία ολοκληρώνεται με το όμορφο αμμουδερό παραλιακό τμήμα, ένα κέντρο spa, μία πισίνα με μπαρ και ένα συναρπαστικό θαλάσσιο πάρκο.

Για τους λάτρεις των αθλητικών διακοπών, οι επισκέπτες μας μπορούν να αξιοποιήσουν ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ ή να εγγραφούν στην ποδοσφαιρική ακαδημία Valencia CF στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου. Και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα θαλάσσια σπορ και οι αθλητικές δραστηριότητες από τις διακοπές σας. Για τους επισκέπτες μας που αναζητάνε αρκετό ελεύθερο χρόνο, παρέχονται περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Αφεθείτε στη φαντασία της παραμονής σας σε έναν τόπο ανεπανάληπτης ομορφιάς που το βρέχει το κύμα και οι μυρωδιές της μεσογειακής κουζίνας συνεπαίρνουν τις αισθήσεις. Το Cronwell Platamon Resort είναι ένας ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε υπέροχες και αξέχαστες διακοπές.