Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.+30 23520 43611 BOOK
NOW

BLOG

Aνοίγουμε στις 28 Απριλίου 2023

Με μεγάλη μας χαρά σας πληροφορούμε ότι το Cronwell Platamon Resort εγκαινιάζει τη σεζόν 2023 στις 28 Απριλίου, με όλες τις καινούριες προδιαγραφές ασφάλειας, ώστε οι επισκέπτες από τις επιτρεπόμενες χώρες να μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους. Σημειώνεται ότι όλοι οι ταξιδιώτες υπόκεινται σε δειγματοληπτικές εξετάσεις κατά την άφιξή τους όπου απαιτείται.

 

Θα χαρούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας από κοινού με τη μέγιστη ασφάλεια. Συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες σας και δημοσιεύουμε τον κατάλογο των μέτρων που λάβαμε σχετικά με την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών.

Διαβάστε το πρωτόκολλο ασφάλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οτιδήποτε απορία έχετε για την κράτησή σας!

Covid-19: ανοίγουμε στις 18 Ιουνίου

Με μεγάλη μας χαρά σας πληροφορούμε ότι το Cronwell Platamon Resort ανοίγει τη σεζόν 2021 στις 18 Ιουνίου, με όλες τις καινούριες προδιαγραφές ασφάλειας. Οι επισκέπτες από τις επιτρεπόμενες χώρες θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους. Σημειώνεται ότι όλοι οι ταξιδιώτες υπόκεινται σε  δειγματοληπτικές εξετάσεις κατόπιν άφιξη. 

Θα χαρούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τις άριστες υπηρεσίες μαζί με μέγιστη ασφάλεια. Κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες σας και δημοσιεύουμε την λίστα μέτρων που πήραμε σχετικά με την υγεία και ασφάλεια ανθρώπων. Διαβάστε το πρωτόκολλο ασφάλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οτιδήποτε απορία έχετε για την κράτησή σας!

Θεραπευτικό καλοκαίρι με Cronwell

Στα Cronwell Hotels and Resorts η ευημερία των ανθρώπων ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα. Ελπίζουμε λοιπόν όλοι οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας να είναι υγιείς και ασφαλείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και παρόλο που κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες και τους φόβους σας, θα θέλαμε να αλλάξουμε ελαφρώς την εστίαση και να επικεντρωθούμε στα κύρια μηνύματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Cronwell Platamon Resort / All rights reserved
MHTE Number: 0936K015A0201800
Powered by Toastedweb

Publish modules to the "offcanvs" position.