Στα Cronwell Hotels and Resorts η ευημερία των ανθρώπων ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα. Ελπίζουμε λοιπόν όλοι οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας να είναι υγιείς και ασφαλείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Και παρόλο που κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες και τους φόβους σας, θα θέλαμε να αλλάξουμε ελαφρώς την εστίαση και να επικεντρωθούμε στα κύρια μηνύματα.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι η παγκόσμια κρίση υγείας θα συμβάλει στην ανάπτυξη του πιο συνειδητοποιημένου στην υγεία τουρισμό. Ήρθε η ώρα για τους ταξιδιώτες που εστιάζουν στην ευεξία με τον ισορροπημένο τρόπο ζωής, τον οποίο θα ήθελαν να ακολουθήσουν κατά τις διακοπές τους.

Η κύρια ιδέα πίσω από το έργο «Θεραπευτικό Καλοκαίρι» είναι η ενσωμάτωση τεχνολογιών ενίσχυσης της υγείας και

η υποστήριξη  ενός τρόπου ζωής που βασίζεται στην ευεξία σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Από υγιεινές επιλογές μενού έως αντιβακτηριδιακή ασφάλεια, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για επιχειρήσεις φιλοξενίας που θέλουν να ενισχύσουν τα διαπιστευτήρια ευεξίας.

Platamon_destress.jpg

Ο κύριος στόχος μας για την επερχόμενη σεζόν είναι να εισαγάγουμε μια αίσθηση ευεξίας στις δραστηριότητες των ξενοδοχείων Cronwell και να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους υγείας και ευεξίας:

  • Συναισθηματική ευεξία και απελευθέρωση στρες

Η Ελλάδα είναι η γη με απίστευτες  δονήσεις, υπέροχη ιστορία και μοναδική φύση. Προσφέροντας διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα και οικολογικά καθαρά μέρη της Βόρειας Ελλάδας, καταρχάς προσφέρουμε μια αυθεντική εμπειρία. Από τοπικά προϊόντα αγροτών και παραδοσιακά μαθήματα μαγειρικής μέχρι τελετές τσαγιού από βότανα και ιστορικές διαδρομές, όλοι αυτά θα γεμίζουν το ταξίδι  με το ιδιαίτερο συναίσθημα ενότητας με τον τόπου. Θεραπευτική δύναμη θαλασσινού νερού και δροσερό πόσιμο νερό από πηγές του Όλυμπου, καθαρό αέρα και βιολογικά τρόφιμα σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα ενεργών σπορ, χαλαρωτικά χρώματα, φυσικό φως και ήρεμους κοινόχρηστους χώρους - όλα παρατάσσονται σε μια υγιή διαμονή χωρίς άγχος  

Cronwell_gastronomy.jpg

  • Αποτοξίνωση και γνωστική γαστρονομία

Τα τοπικά εποχιακά προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή για την παροχή βιώσιμων και πιο υγιεινών επιλογών για τους ταξιδιώτες, που θέλουν να βυθιστούν στον αυθεντικό ελληνικό πολιτισμό με τη εγχώρια μεσογειακή γεύση. Θα χαρούμε να προσφέρουμε πιο υγιεινές και καθαρότερες επιλογές μενού με φρέσκα θαλασσινά ψαριών, βότανα που καλλιεργούνται στην αυλή, εποχικά φρούτα και λαχανικά, τοπικά τυριά, μέλι, γιαούρτι και ελαιόλαδο.

Από καθημερινή ζωντανή μαγειρική με παραλλαγές ζυμαρικών για μεσημεριανό γεύμα και μπάρμπεκιου για δείπνο έως υγιεινούς μπουφέδες, επιλογές για χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη, - δίνεται έμφαση σε κάθε γούστο, συνήθειες και προτιμήσεις. 

Platamon_clouds.jpg

  • Ασφάλεια

Η ασφάλεια των επισκεπτών και των υπαλλήλων μας θα είναι κορυφαία προτεραιότητα σε όλα τα ξενοδοχεία του Cronwell. Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις από τοπικές και διεθνείς υγειονομικές αρχές και ακολουθούμε τις οδηγίες από αυτούς τους οργανισμούς. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε θέματα καθαρισμού και υγιεινής σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, λειτουργία χωρίς αφή και ασφαλή απόσταση. Αναθεωρήσαμε επίσης το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και αθλητικών δραστηριοτήτων για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων. 

Μείνετε ασφαλής!

Θα σας δούμε στην Ελλάδα!