Ακαδημια ποδοσφαιρου

Το Splash Park θα λειτουργεί από την 1η Μαΐου!

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Valencia στο Cronwell Platamon Resort, Πιερία, Ελλάδα

Το Cronwell Platamon Resort βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία που θα φέρει χαρά σε όλους τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ισπανίας, έρχεται στην Ελλάδα για να μας συναντήσει υπό το βλέμμα των αρχαίων ελληνικών θεών στους πρόποδες του Όλυμπου, την πηγή της αυθεντικής αθλητικής άμιλλας. Πρόκειται για τη Valencia CF!

Πότε

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2024

Που

Η ακαδημία σπαστηριοποιείται στο μίνι γήπεδο 5x5 του Cronwell Platamon Resort, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για την περίσταση για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές και εποπτευόμενο περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μαθαίνοντας τις πτυχές του ποδοσφαίρου.

Ποιοι μπορούν να παρευρεθούν

Η ακαδημία προορίζεται για παιδιά μεταξύ 4 και 16 ετών, ανεξάρτητα από τις δεξιότητές τους.

Πρόγραμμα προπονήσεων

Image

Ομαδικές προπονήσεις

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία του CF της Βαλένθια, πιστοποιημένοι προπονητές θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες με βάση την ηλικία και τις ικανότητες των αθλητών. Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η βελτίωση του συντονισμού και της φυσικής κατάστασης, καθώς και η ανάπτυξη τεχνικών και τακτικών δεξιοτήτων.

Ατομικές προπονήσεις

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο ειδικά στις ανάγκες του παίκτη.

Junior Bats

Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει ένα πρόγραμμα Junior Bats το οποίο είναι προσαρμοσμένο στους εκπαιδευτικούς στόχους και τις ικανότητες των παιδιών Pre-K που μαθαίνουν μέσα από την εξερεύνηση, το παιχνίδι και τη συζήτηση.

Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βαλένθια

Image
Η Valencia CF είναι από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για κάποιο λόγο. Η ιστορία και η φήμη του συλλόγου βοήθησαν στην καθιέρωση ενός ονόματος για την ακαδημία του. Με τα χρόνια, η Valencia CF Academy έχει κερδίσει την αναγνώριση της UEFA για την ποιότητα της μεθοδολογίας της και το υψηλής εξειδίκευσης ταλέντο που παράγεται μέσα απο αυτή.

Φιλοσοφία

Οι τρεις πυλώνες της Βαλένθια CF είναι το Συναίσθημα, το Θάρρος και η Αλληλεγγύη. Όταν προπονούνται μικρά παιδιά, αυτές οι αξίες οιποτελούν τα κύριοι χαρακτηριστικά της επιτυχίας της ακαδημίας. Το να είναι αφοσιωμένοι σε αυτή τη φιλοσοφία σε καθημερινή βάση ενθαρρύνει τους νέους αθλητές να παραμείνουν με κίνητρο και πάθος απέναντι στις προκλήσεις, να είναι ανθεκτικοί και με αυτοπεποίθηση, να είναι ταπεινοί, πιστοί και πάντα ενωμένοι.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Βαλένθια περιλαμβάνει τρεις έννοιες:

  • κίνητρο για μάθηση,
  • εκπαίδευση για την εκμάθηση των αξιών
  • πειραματισμός για την εφαρμογή τους.

Το καθημερινό μας πρόγραμμα προπόνησης για τα παιδιά σας περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Το πρόγραμμα αποτελείται από δυναμική προθέρμανση, τεχνικές και τακτικές ασκήσεις και παιχνίδια που χρησιμοποιούν μεμονωμένες τεχνικές και τακτικές ιδιότητες. Με την καθοδήγηση των ειδικών προπονητών μας, το παιδί σας θα λάβει ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να ενισχύσει τις ικανότητές του και να διασκεδάσει στη διαδικασία.

Πώς να κάνετε κράτηση

 

Cronwell Platamon Resort

Platamonas, Pieria, Greece

Phone: (+30) 23520 43611