Το Splash Park θα λειτουργεί από την 1η Μαΐου!

Διαμάντι οικογενειακών διακοπών

Μια ατελείωτη αμμουδερή παραλία, πλυμένη με αφρώδη κύματα, στο φόντο της οποίας ο ισχυρός Όλυμπος αυξάνεται δραματικά... Δεν πρόκειται για περιγραφή μιας κινηματογραφικής σκηνής. Όλη αυτή η λαμπρότητα εμφανίζεται μπροστά από τη στιγμή που θα βρεθείτε σε έναν τεράστιο ιδιωτικό χώρο Cronwell Platamon Resort. Ακούγεται περισσότερο από αρκετό για τις ξέγνοιαστες All-Inclusive διακοπές! Κάτι μοναδικό, που κάνει το Cronwell Platamon ένα τέλειο οικογενειακό θέρετρο! Αυτό δεν είναι μόνο το διάσημο Splash Park. Είναι η έννοια, η προσέγγιση και η οικεία ατμόσφαιρα.

News and Alerts

Ξεκινήστε μια αξέχαστη περιπέτεια Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα!

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ελλάδας τον μήνα Σεπτέμβριο, όπου ο ζεστός καιρός και μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες και μαγευτικά φεστιβάλ σας περιμένουν.

Βουτήξτε στη διασκέδαση και το ποδόσφαιρο!

Ζήστε τις απόλυτες οικογενειακές διακοπές γεμάτες με συναρπαστικές περιπέτειες και ποδοσφαιρικό ενθουσιασμό στο Cronwell Platamon Resort!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Cronwell Platamon Resort είναι γνωστό για τη φιλική πολιτική που εφαρμόζει για τα παιδιά ώστε οι διακοπές τους να είναι όσο πιο ανέμελες γίνεται με το πρόγραμμα all inclusive.

Από την πρώτη μέρα, τα παιδιά και οι έφηβοι βυθίζονται στον συναρπαστικό κόσμο της ψυχαγωγίας και του ταξιδιού, των αθλητικών εκδηλώσεων και της φανταστικής περιπέτειας! 

Το μεγαλύτερο στη βόρεια Ελλάδα θαλάσσιο αξιοθέατο Splash Park,  έχει γίνει πόλος έλξης για τους μικρούς μας φίλους και τους εφήβους, προσφέροντας πάνω από 40 υδάτινα παιχνίδια και δραστηριότητες στις πισίνες μηδενικού βάθους, με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό για τους ίδιους.

Διαμονή


Το 5 αστέρων οικογενειακό θέρετρο Cronwell Platamon Resort βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας (Νομός Πιερίας) στη χρυσή ακτή του Αιγαίου στη γραφική πόλη του Πλαταμώνα, στους πρόποδες του Όλυμπου, κοντά στο μεγαλοπρεπές μεσαιωνικό φρούριο.

Το θέρετρο


Ακούγεται περισσότερο από αρκετό για τις ξέγνοιαστες All-Inclusive διακοπές! Κάτι μοναδικό, που κάνει το Cronwell Platamon ένα τέλειο οικογενειακό θέρετρο! Αυτό δεν είναι μόνο το διάσημο Splash Park. Είναι η έννοια, η προσέγγιση και η οικεία ατμόσφαιρα.

Σπα


Το κέντρο Spa συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τις ελληνικές παραδόσεις. Το πλούσιο μενού SPA περιλαμβάνει προγράμματα χαλάρωσης για εγκύους, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, καθώς και μια ειδική προσφορά για νεόνυμφους. Το παραδοσιακό μασάζ συμπληρώνεται από μέλι και σοκολάτα, καθώς και ζεστές πέτρες.

Τοποθεσία


Ακτή Πλαταμώνα, Πλαταμώνας 60065, Πιερία, Ελλάδα
+30 23520 43611

Google map

Φωτογραφίες